top of page

ДИАС

Гамата продукти Диас включва три добавки с колаген (Диас Колаген, Диас Колаген Ликуид и Диас Бюти Колаген Комплекс), както и една добавка с глюкозамин (Глюкозамин Диас) за здрави мускули, сухожилия, хрущяли, стави, кожа, нокти и коса.

Dias Collagen.png

Уникална комбинация Колаген Quattro complex™ в балансирано съотношение на колаген I, II, III и натурален (неденатуриран ) колаген тип II, естествен за тялото. 

dias beauty hi-res.png

Коса, Кожа и Нокти

Предназначен за комплексно подхранване на косата, хидратирана кожа и твърди нокти.

Glucosamine Dias.png
Dias Colagen Liquid_V.1.png

Иновативен продукт за поддържане на здрави кости, мускули, съединителна тъкан и имунна система.

Ставите са жизненоважни за изграждането на хрущяла, гъвкавата и здрава съединителна тъкан в костите и ставите.

Мускулите, ставите и костите са част от нашата мускулно-скелетна система. Заедно със сухожилията, връзките и меките тъкани те поддържат теглото на тялото ни и ни помагат да се движим.

Мускулите ни позволяват да се движим, да седим изправени, да тичаме, да ходим и да вдигаме. Функцията на мускулите е да поддържат костите на място и да подпомагат движението им. Сухожилията свързват мускулите с костите. Те са направени от влакнеста тъкан и колаген и са жилави, но не много гъвкави. Хрущялът е съединителна тъкан. Той предпазва костите от триене една в друга.

Костите поддържат тялото, защитават органите и тъканите, съхраняват калций и произвеждат кръвни клетки. Те осигуряват структура и форма на нашето тяло. Различните кости са свързани чрез стави и тази връзка ни позволява да се движим.

Image by krakenimages
bottom of page