top of page
Image by Louis Reed

МИСИЯ И ВИЗИЯ 

Нашата мисия е да разработим научно проектирани продукти, които предлагат хранителна подкрепа чрез използването на селектирани естествени съставки с фармацевтично качество за оптимално здраве.

Нашата визия е да се превърнем в една от водещите световни компании на пазара на хранителни добавки, като предоставяме висококачествени продукти.

Agetis Apple.jpg

Нашите продукти са произведени от най-качествените суровини. Те са обширно тествани за чистота и ефикасност и не съдържат вредни замърсители, като по този начин гарантират, че отговарят на най-високите стандарти за качество.​

Всички производствени съоръжения отговарят на най-високите производствени стандарти на действащите разпоредби за добри производствени практики (GMP) на Европейския съюз и Световната здравна организация (СЗО).​

Наскоро Agetis е сертифициран със стандарти за управление на качеството в съответствие с ЕС ISO 13485:2016.

Ние следваме строгите производствени протоколи и процедури на фармацевтичната индустрия, за да гарантираме оптимално качество на нашите крайни продукти.

Ние в AGETIS сме специализирани в предлагането на продукти, които осигуряват ползи за здравето в допълнение към основната им хранителна стойност. Нашите продукти са подкрепени от науката и се препоръчват от медицински специалисти и нутриционисти. Те са широко проучени и са подкрепени с факти от научната литература.​

Ние поставяме специален акцент върху образованието и точността на научната информация. По този начин ние поставихме нов стандарт за етично промотиране, основан на най-подходящото използване на нашата продуктова линия, като демонстрираме ползите за здравето заедно с научните доказателства, които ги подкрепят. Това засилва ангажимента ни да предоставяме на нашите клиенти продукти с най-високо качество, които предлагат оптимална стойност за здравето и подпомагат благосъстоянието.

Agetis Pestle.jpg

Нашата гама от продукти е създадена от най-качествените съставки, които от своя страна се използват от нашите тела за подпомагане на благосъстоянието. Те помагат за постигане на хранителен баланс, за да отговорят на изискванията на съвременния начин на живот.

Всеки продукт е проектиран да следва най-новите тенденции, отчитайки нуждите на тялото, както и начина на живот на мъже, жени, млади и възрастни.

bottom of page