top of page

ПРОДУКТОВИ САЙТОВЕ

Научете повече за нашата иновативна гама от хранителни добавки на създадените от нас специализирани уебсайтове за продукти.

Biopure Max.png

БиоПюр Макс се произвежда от концентрирано масло от див улов на риба аншоа и осигурява висока доза от полиненаситените мастни киселини Омега-3, EPA и DHA.

EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) се класифицират като есенциални мастни киселини, тъй като те не могат да бъдат произведени ефективно от нашето тяло и трябва да бъдат получени чрез храната.

Клиничните проучвания показват, че EPA и DHA допринасят за нормалната функция на сърцето. Освен това, приемът на DHA от майката допринася за нормалното развитие на мозъка и очите на плода и кърмачетата.

Спрейовете за нос Delmar с разтвор от морска вода са предназначени за хора с нарушена физиологична функция на носната лигавица и за ежедневна хигиена на носната кухина.​

Asketon.png

АСКЕТОН е специално разработен за облекчаване на симптомите на нарушения на венозното кръвообращение, като подути крака, разширени вени, тежки крака и болка в долните крайници.

Естествените флавоноидни съединения диосмин и хесперидин се използват за справяне с проблеми, свързани с възпаление и подуване на вените, като по този начин се възстановява нормалната функция на вените

Продуктите от линията ЛИБИФЕМ са предназначени за жени, които изпитват интимен дискомфорт, поради намалена или липса на вагинална влажност. Таблетките ЛИБИФЕМ се основават на комбинацията от четири основни съставки (асафетида, каперси, ленено семе, витамини С и Е) и имат синергично действие. Подобрява кръвния поток и чувствителността в ерогенните зони, за да увеличи максимално удоволствието от интимния контакт.

AGETIS Libifeme.jpg
AGETIS Libimasculine.png

 

ЛИБИМАСКУЛИН е иновативен продукт, разработен за мъже, които искат да подобрят сексуалното си представяне по естествен начин. Със своята специално разработена формула, той може да подобри еректилната функция и да увеличи либидото. Също така може да има благоприятен ефект върху качеството на спермата.

bottom of page