top of page
Image by Sophie

ПРОЛАКТОН

Първокласните продукти от гамата Пролактон са комбинация от пробиотици и пребиотици и витамин С със симбиотични ефекти. Добре балансираната формула е способна да възстанови микрофлората и да осигури синергични ефекти върху стомашно-чревния тракт, подобрявайки правилното храносмилане и укрепвайки имунната система.

Prolacton Forte.png

Синбиотик

Допринася за добра чревна перисталтика

Поддържа баланса на чревната микрофлора

При прием на антибиотици

Подходящ и за ежедневна употреба

Prolacton Gastro.png

Синбиотик + ензимен комплекс

За добро храносмилане

За добър чревен комфорт

При стомашно-чревни неразположения

Подходящ и за ежедневна употреба

Храносмилателната система се състои от устата, хранопровода, стомаха, тънките черва и дебелото черво. Черният дроб, панкреасът и жлъчният мехур също са част от храносмилателната система. Храносмилането е важно, защото тялото ви се нуждае от хранителните вещества от храната и напитките, за да работи правилно и да остане здраво.

Понякога една или повече части от храносмилателната система не работят правилно. Някои често срещани проблеми с храносмилателната система включват: киселинен рефлукс, камъни в жлъчката, хемороиди, газове, метеоризъм, запек.​

Някои от следните стъпки могат да ви помогнат да поддържате храносмилателната си система здрава: яжте повече плодове и зеленчуци, яжте пълнозърнести хлябове и тестени изделия, избягвайте преработените меса, спортувайте редовно и използвайте пробиотици.

Image by Dan Gold
bottom of page