top of page
pexels-pixabay-62302.jpg

ЕПИОН ДЕТОКС

Agetis Epione Detox.png

Epione Detox е хранителна добавка, която съдържа висока концентрация на билкови екстракти, естествени ензими, витамини и минерали за детоксикация, правилна функция на черния дроб, здравословно храносмилане и засилване на имунната система.

Екстрактът от бял трън (silybum marianum) съдържа силимарин, проявява мембранно стабилизиращо и антиоксидантно действие.

  • Подпомага регенерацията на хепатоцитите

  • Намалява възпалителния отговор

  • Инхибира фиброгенезата в черния дроб

  • Намалява пролиферацията на туморни клетки, ангиогенезата и инсулиновата резистентност

  • Помага за поддържане на здравословна храносмилателна функция

 

Цвеклото е с ниско съдържание на мазнини, богато на витамини и минерали, съдържа мощни антиоксиданти. Показано е, че цвеклото увеличава броя на белите кръвни клетки, които са отговорни за откриването и елиминирането на анормални клетки. Освен това цвеклото съдържа бетаин, който премахва токсините и пречиства организма. В допълнение, той има диуретичен ефект, премахвайки солта от тялото.

Алое вера укрепва имунната система и повишава естествената устойчивост на организма. Неговите терапевтични и лечебни свойства са издържали изпитанието на времето повече от 5000 години и затова е наричано „растението на безсмъртието“. Алое вера има силно противовъзпалително, антидиабетно, антиоксидантно и антиалергично действие. Той също така поддържа гладки и естествени процеси на храносмилане чрез балансиране на киселинността и поддържане на здрави чревни бактерии.

Хлорелата е богата на хранителни вещества водорасли, която се гордее с мощни детоксикиращи свойства, засилва имунната система и поддържа нормалната функция на дебелото черво.

Бромелаинът и папаинът са естествени ензими, които подобряват храносмилането на протеини. Бромелаинът също може да помогне за намаляване на болката, възпалението, детоксикация и ускоряване на лечебния процес.

Витамин С е най -мощният антиоксидант. Това свойство се дължи на способността на витамин С да пренася лесно електрони и да образува йонни радикали.

Цинкът играе важна роля в репликацията на ДНК и в растежа и развитието на човешкото тяло.

Селенът е един от най -ефективните антиоксиданти, предотвратяващ натрупването на тежки метали в организма и допринасящ за добрата имунна система.

Тази хранителна добавка е подходяща за вегетарианци

СЪСТАВКИ

Екстракт от Silybum marianum (80% силимарин), 125 mg

Екстракт от цвекло 20: 1, 110 mg

Екстракт от алое вера 200: 1, 60 mg

Екстракт от хлорела, 40 mg

Бромелайн 1200GDU/g, 30 mg

Папаин 900TU/mg, 10 mg

Витамин С (25% от RI), 20 mg

Цинк (50% от RI), 5 mg

Селен (18% от RI), 10 µg

GDU- желатиново усвояващо устройство

TU-тирозин единица

RI- референтен прием

Размер на опаковката 60 капсули.

ИНСТРУКЦИИ

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е предназначен за деца под шест (6) години. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт за допълнителна информация, ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или имате заболявания. Не приемайте продукта, ако имате алергия към съставките.

Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Отделните резултати могат да варират.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

ДОЗИРОВКА

Препоръчителна употреба: 1-2 капсули дневно или според указанията на Вашия лекар или фармацевт.

bottom of page