top of page
Image by Alternative Minerva

КИ-ВАЛИН

Ki-Valin.png

Дъвчащите таблетки Ki-Valin съдържат прах от сок от киви, който насърчава храносмилането и ползите за здравето на червата, като същевременно осигурява вкусен вкус. Установено е, че плодовете на киви са с високо съдържание на естествен ензим, наречен актинидин, който е полезен за храносмилането, тъй като се държи по същия начин като естествения храносмилателен ензим, пепсин, произвеждан в стомаха.

Полизахаридите, присъстващи в кивито, имат пребиотичен ефект. Ki-Valin е отличен източник на витамин С (аскорбинова киселина) и диетични фибри, които подпомагат храносмилането и здравето на червата. Той помага за облекчаване на запек и насърчаване на отслабването, като стимулира чревната система.

Предимствата на Ki-Valin:

  • Поддържане на здрави и регулирани черва.

  • Облекчаване на подуване, метеоризъм и усещане за тежест

  • Демонстрира благоприятен пребиотичен ефект.

 

СЪСТАВКИ

Количество на таблетка

Сок от киви на прах: 500 mg*

* Дневната стойност не е установена


Предлага се в опаковки от 60 таблетки.

ИНСТРУКЦИИ

Дъвчете 1-2 таблетки на ден, за предпочитане преди хранене или според указанията на Вашия лекар или фармацевт. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не приемайте, ако имате известна алергия към киви.

Не е предназначен за деца под шест (6) години. Консултирайте се с Вашия лекар за допълнителна подробна информация, ако приемате някакви лекарства или имате заболяване. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

 

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене.

bottom of page