top of page

ЛИБИМАСКУЛИН

Libimasculine.png

Либимаскулин е иновативен продукт, разработен за мъже, които искат да подобрят сексуалното си представяне по естествен начин. Със своята специално разработена формула, той може да подобри еректилната функция и да увеличи либидото. Също така може да има благоприятен ефект върху качеството на спермата.

Либимаскулин съдържа:

АСАФЕТИДА

Растението, известно още като „билката на боговете“, е било използвано от векове като добре известен растителен афродизиак. Той е богат източник на биологично активни съединения. Има мощно съдоразширяващо действие, увеличава притока на кръв и чувствителността в гениталната област. Освен това притежава силни антиоксидантни свойства, полезни за активния сексуален живот.

ГИНКО БИЛОБА

Екстрактът от листата на гинко билоба са богати на флавоноиди, които имат мощни антиоксидантни свойства, и терпеноиди, които помагат за подобряване на кръвообращението, особено до крайниците, което е необходимо за мъжете за поддържане на ерекцията.

ЦИНК

Цинкът играе важна роля в регулирането на нивата на тестостерон; дори незначителни дефицити на цинк се свързват със значителен спад в концентрацията на хормона. Употребата на цинк при мъжете води до повишаване на нивата на тестостерон, което повишава либидото и сексуалното желание. Допринася за нормалната плодовитост и размножаване.

ВИТАМИН C

 

Поради мощното си антиоксидантно действие, витамин С свежда до минимум увреждането на клетките, като по този начин намалява негативните последици за здравето на мъжете, особено върху репродуктивната система. 
Витамин C допринася за нормални нива на енергийния метаболизъм и намалява чувството на отпадналост и умора.​

СЪСТАВКИ НА 1 ТАБЛЕТКА

Сух екстракт от корен на асафетида 170 mg

​ 

Цинков цитрат (еквивалентно на 12 mg*) 38,44 mg (80% NRI*)

Сух ексктракт от листа Гинко билоба 25 mg

Витамин С (L-аскорбинова киселина) 40 mg (6,5% NRI*)

​*NRI - референтни количества за дневен прием

Други съставки:

Пълнител: микрокристална целулоза, поливинилпиролидон. Антислепващ агент: омрежена натриев карбоксиметил целулоза, магнезиеви соли от мастни киселини, силиконов диоксид. 

Опаковка 30 таблетки​

ИНСТРУКЦИИ

Препоръчителна дневна доза при възрастни мъже: 1 таблетка дневно.

Не приемайте продукта, ако имате алергия към някоя от съставките. 
Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт за допълнителна информация, ако приемате други лекарства, страдате от някакво медицинско състояние или имате алергия към храни. 

Да се съхранява на сухо и хладно място под 25°С в оригиналната опаковка. 
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

bottom of page