top of page
Image by Tina Xinia

ОРЕГАНО ДЕНТАЛЕН ГЕЛ

Oregano Dental Gel.png

Устната хигиена е много важна за поддържане на добро здраве. Когато хигиената на устната кухина се пренебрегва, бактериите в зъбната плака произвеждат киселини и токсини, водещи до заболявания на венците, причиняващи възпаление на венците и кървене на венците по време на миене на зъбите. Ако не се лекува, венците могат да се откъснат от зъбите за определен период от време.

 

Микробите се улавят в пролуката между венеца и зъба, което води до слабост на костите около зъбите, се разхлабват и изпадат. Риганът има способността да предотвратява заболявания на венците като гингивит.

Екстрактът от риган се състои от летливи масла като тимол, борнеол и карвакрол, флавоноиди, розмаринова киселина, стероли, витамини А, С и К, както и няколко минерала.

Денталният гел риган не съдържа алкохол.

Свойства на Oregano Dental gel:

  • Антипаразитни

  • Антисептично и антивирусно

  • Противовъзпалително действие

  • Унищожава бактериите, причиняващи плаки

  • Намалява риска от заболяване на венците.

СЪСТАВКИ

Екстракт от риган

Натриев флуорид

Праскова и карамел

Предлага се в туби от 15 гр.

 

ИНСТРУКЦИИ

Указания за употреба: Внимателно разтривайте много тънък слой гел Oregano Dental два пъти дневно по двете страни на венците след измиване на зъбите.

Предпазни мерки: Избягвайте контакт с очите. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е предназначен за деца под шест (6) години. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства (като антикоагуланти). Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

bottom of page