top of page
Image by Sophie

PROLACTON® TRAVEL

Prolacton Travel.jpg

Prolacton® travel е естествено решение за храносмилателни проблеми като гадене, метеоризъм и диария, свързани с пътуване и промени в диетата.

Формулата за пътуване на Prolacton® съдържа лактобацили и бифидобактерии, които влияят благоприятно на баланса на чревната микрофлора и подобряват храносмилането, като предотвратяват растежа на вредни бактерии. Присъстващите във формулата пробиотици повишават устойчивостта към инфекции и укрепват имунната система.

Saccharomyces boulardii, наличен в Prolacton® travel, е дрождите, които поддържат своята жизнеспособност в целия храносмилателен тракт и са устойчиви на антибиотици. Той се прикрепя към чревната стена, където предотвратява проникването на вредни бактерии и техните токсини през чревната лигавица в тялото. Той също така помага при лечението на диария при пътуване, диария, свързана с употребата на антибиотици и други чревни дискомфорти.

Добавеният витамин С към тази формула допринася за нормалната функция на имунната система.

СЪСТАВКИ

Количество на капсула

5 милиарда живи бактерии
2 щама бифидобактерии и лактобацили

Saccharomyces boulardii THT500101
Lactobacillu acidophilus La-14
Bifidobacterium lactis Bl-04

Фруктоолигозахариди 5 mg

Витамин С 12 mg*

** 15% NRV (хранителна референтна стойност)


Предлага се опаковка от 10 капсули.

ИНСТРУКЦИИ

Препоръчителна употреба: Една (1) или две (2) капсули дневно, за предпочитане по време на хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е предназначен за деца под шест (6) години. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт за допълнителна информация, ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или имате заболявания. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца

Отделните резултати могат да варират.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

bottom of page