top of page
Women Collage - 1920x1080-01.jpg

ЛИБИФЕМ

Продуктите от линията ЛИБИФЕМ, предназначени за жените, които изпитват интимен дискомфорт, поради намалено или липса на вагинално овлажняване. Таблетките ЛИБИФЕМ се основават на комбинацията от 5 основни съставки (асафетида, каперси, ленено семе, витамини С и Е) и имат синергично действие. ЛИБИФЕМ спомага за подобряване на кръвоснабдяването и чувствителността в ерогенните зони, за да увеличи максимално удоволствието от интимния контакт.

Libifeme.png

Таблетките ЛИБИФЕМ, предназначени за жените, които изпитват по-малко или никакво удоволствие по време на интимните си моменти.

Libifeme Meno 50+.png

Таблетките ЛИБИФЕМ Мено 50+ , предназначени за жените, които изпитват постоянен интимен дискомфорт, поради менопауза

Сексуалното здраве е важен аспект в нашия живот. Това се отразява на цялостното ни здраве и благополучие, както и на отношенията ни. Психологическите и физиологичните фактори влияят върху нашето интимно здраве, което включва важни различия между мъжете и жените.

За поддържане на сексуалното здраве се препоръчва да се храните здравословно, да избягвате пушенето, да поддържате здравословно тегло, да ограничавате консумацията на алкохол и да общувате открито с партньора си.

Image by Oziel Gómez
bottom of page